0

JADE GYM PUNE ANTRENORII LA DISPOZIȚIA TA

FĂ CUNOȘTINȚĂ CU ANTRENORII NOȘTRII ȘI ALEGE UN STIL DE ANTRENAMENT

DE CE ANTRENAMENT PERSONAL?

PENTRU CĂ POȚI AVEA PROPRIUL PROFESOR AL CONDIȚIEI TALE FIZICE

Mersul la sală nu este ceva simplu, nu este ceva ce se învață citind dintr-o pagină a unei reviste. Fiecare individ are particularități proprii și urmărește rezultate diferite. Tocmai de aceea ai nevoie de un antrenor personal care îţi înţelege nevoile şi concepe antrenamentul ce ţi se potriveşte cel mai bine.

Secretul unui stil de viaţă dinamic şi sănătos nu stă doar în antrenamentele sportive pe care le realizezi. Şi planul nutritiv adoptat este la fel de important. Așadar, alături de programul de workout efectiv, antrenorul personal va concepe împreună cu tine și un program nutrițional adecvat astfel încât efortul depus să nu fie în zadar.

Această etapă a antrenamentului mix constă în înţelegerea istoricului tău alimentar şi stabilirea parametrilor necesari pentru conceperea unor obiective fizice reale.

Alegerea antrenorului personal se realizează în funcţie de recomandări, de rezultatele anterioare şi de conexiunea care se stabileşte între acesta şi fiecare potenţial client. Eficienţa antrenorilor Jade Gym se observă în numărul ridicat de clienţi mulţumiţi care aleg să ne fie fideli.

Cunoștințe și experiență pe «câmpul de luptă». Poate alege rapid și adecvat metoda cea mai eficientă prin care tu îţi vei putea atinge obiectivele.

Va observa şi corecta modul de execuție al exercițiilor și, astfel, te va scuti de accidentări inutile.

Te va disciplina mai mult decât te-ai disciplina de unul singur pentru a obține rezultate maxime în timp minim.

Va reacționa mai rapid decât tine în momentul în care este nevoie de o schimbare.

Te va încuraja şi îţi va oferi motivaţia necesară pentru a continua.

Va fi un parter de încredere pentru executarea exerciţiilor fizice.

Va concepe un program nutrițional.

Vei descoperi abilităţi fizice pe care nici tu nu credeai că le deţii.