0

JADE GYM

MAI MULT DECÂT O SALĂ, O COMUNITATE!

Jade Gym s-a născut din pasiunea pentru wellness – un mod de viaţă ce se rupe de cotidianul slujbei şi a grijilor şi se concentrează pe sănătatea fizică, emoţională şi mentală. Cu integritate şi sinceritate vă oferim inspiraţie pentru un stil de viaţă sănătos într-un mediu ce induce calm şi armonie.

Un concept modern, într-un spaţiu elegant şi relaxant, totul fiind construit pentru confortul dumneavoastră! Sala noastră cuprinde o zonă spaţioasă de antrenament cardio (10 benzi, 10 biciclete, 6 steppere) şi forţă – 350m2 – utilată complet cu cele mai noi echipamente Technogym, un studio confortabil pentru ore de dans şi aerobic, vestiare elegante, saună şi salină cu cărămizi de sare Himalaya. În plus, aceasta beneficiază şi de un sistem de acces şi plată securizat și personalizat, cu scanare pe bază card.

Un stil de viaţă sănătos înseamnă mai mult decât exerciţii. Iar, Jade Gym este mai mult decât o sală. Jade gym este o comunitate în care oameni diferiţi vin cu un scop comun: acela de a se simţi bine, de a face mişcare, de a se rupe din cotidian şi de a fi mai sănătoşi. Ei aleg în fiecare zi un stil de viaţă echilibrat.

ECHIPA NOASTRĂ

DESCOPERĂ PASIUNEA ȘI ENTUZIASMUL PERSONALULUI NOSTRU

TUR VIRTUAL

Fă primii pași pentru a descoperi comunitatea Jade Gym – vizitează sala noastră de fitness, cardio și aerobic prin acest tur virtual.