Sportul a devenit o adevărată pasiune atunci când am început să practic, în 2007, Capoeira (arte marțiale afro-braziliene). Am dorit ca această pasiune să-mi devină carieră și m-am inscris la Facultatea de Educație Fizică și Sport, ca mai apoi să devin licențiată în Kinetoterapie și Motricitate specială.

Motivele pentru care am decis să intru în această industrie sunt multiple. Printre acestea se numără dinamismul industriei, sălile fiind într-o continuă dezvoltare și modernizare din punctul de vedere al dotărilor. Mai mult, particip cu entuziasm la evenimentele sportive organizate.

Mereu am considerat că antrenamentul personal este întotdeauna cea mai bună cale de a obține, în timp scurt, rezultatele dorite. Tocmai de aceea sunt și instructor personal. Consider că trei ședinte de workout pe săptămână și o dietă corespunzătoare sunt suficiente pentru atingerea obiectivelor și a formelor dorite de fiecare client.

Desigur, nu există o rețetă universal valabilă pentru antrenamente eficiente. Ele sunt concepute și particularizate în funcție de scopurile urmărite de fiecare persoană, fiind adaptate la starea de sănătate, la necesitățile și posibilitățile concrete ale fiecăruia.

Dacă dorești să te îndrum îndeaproape pentru a obține un corp sănătos, intră în echipa mea formată din maxim 5 persoane.