Nutriție & consultanță

Mai mult decât alimentație, un stil de viață

Distribuie pe:
Facebook

Cu ajutorul sfaturilor oferite de către tehnicianul nostru nutriționist, Daniel Mândrilă, vei putea adopta un plan nutritiv personalizat, ce se pliază nevoilor tale.

Dieta sănătoasă este acel element cheie ce completează atrenamentele de fitness. Pentru un organism sănătos şi un fizic de invidiat, nutriţioniştii recomandă o dietă bogată în fructe, legume, cereale şi produse lactate degresate. De asemenea, pentru a reduce riscul apariţiei obezităţii, aceştia recomandă oferirea unei atenţii sporite numărului de calorii consumate, limitarea consumului de alcool şi eliminarea din alimentaţie a produselor cu un conţinut crescut de sare, grăsimi saturate, colesterol şi zahăr.

Această etapă a antrenamentului constă în înţelegerea istoricului tău alimentar şi stabilierea parametrilor necesari pentru stabilirea unor obiective fizice reale. Așadar, alături de programul de workout efectiv, antrenorul personal va concepe împreună cu tine și un program nutrițional adecvat astfel încât efortul depus să nu fie în zadar.