Fitness, cardio & Forță

Fii în formă cu Jade Gym!

Distribuie pe:
Facebook

Drumul către o condiţie fizică cât mai bună şi un tonus excelent începe la Jade Gym. Cu peste 350 metri pătraţi, sala de Fitness, Cardio şi Forţă Jade Gym vă stă la dispoziţie cu o gamă completă de echipamente profesionale de top, marca Technogym, şi instructori pregătiţi pentru a vă îndruma.

Fitness-ul şi starea de bine

Un program regulat de exerciţii fizice vă va îmbunătăţi activitatea mentală şi emoţională datorită endorfinei eliberate de creier. Această substanţă elimină durerile şi reduce stresul, diminuează anxietatea şi depresia, conferind bună dispoziţie de lungă durată.

Înarmează-te împotriva stresului

Stresul cronic eliberează un număr variat de substanţe şi hormoni în organismul tău care cresc presiunea sângelui, îţi slăbesc sistemul imunitar în faţa frigului şi a bolilor, îţi afectează memoria şi duc la creşterea depozitelor de grăsime, conducând astfel la depresie. Activitatea fizică regulată s-a dovedit a fi un adevărat inamic al stresului şi o armă extraordinară împotriva efectelor epuizante.

Îmbunătățirea stimei de sine

Felul în care ne simţim ne afectează în mod direct felul în care ne folosim organismul şi chiar felul în care arătăm. Alege activităţile fizice prin care îţi sunt forţate limitele. Acestea te vor ajuta să păstrezi o ţinută dreaptă a organismului, să te simţi mai sănătos(oasă) şi să priveşti lumea cu mai mult optimism.

Timpul liber

Exerciţiile oferă minţii tale pauza de care are nevoie de la gândurile de zi cu zi, de la griji şi responsabilităţi. Te vei reîntoarce la viaţa ta activă revigorat(ă), împrospătat(ă) şi poate chiar cu o minte mai ascuţită. De asememea, exerciţiile îţi pot îmbunătăţi calitatea şi durata somnului. Iar, un somn bun peste noapte te va ajuta să faci faţă acitvităţilor zilnice cu mai mult succes.

Fitness şi întreținere

Un corp tonifiat îţi oferă şi încredere în tine. Mergând regulat la sala de fitness, vei reuşi să-ţi menţii greutatea corporală ideală, prin dezvoltarea musculaturii şi arderea grăsimilor. Exerciţiile de fitness constituie soluţia optimă pentru obţinerea formei fizice dorite, ce se va reflecta în aspectul tău exterior şi te va face să radiezi de sănătate şi fericire.

Ai grijă de inima ta!

Menţine-ți inima în formă cu ajutorul programelor cardio! 30 de minute de antrenament pe zi, la intensitate moderată, sunt ideale pentru o siluetă de invidiat şi un tonus extraordinar, constituind în acelaşi timp o barieră în calea afecţiunilor cardio-vasculare. Este indicată consultarea medicului înainte de a începe un program de cardio.

Fitness şi sănătate

Sedentarismul şi dietele defectuoase, determinate de stilul de viaţă al societăţii actuale, au ca rezultat dereglări grave la nivel metabolic. Excesul de grăsimi şi zaharuri, cât şi lipsa exerciţiilor fizice, determină atrofierea musculaturii şi creşteri semnificative în greutate. Obezitatea, diabetul şi afecţiunile cardiovasculare sunt doar câteva dintre afecţiunile determinate de sedentarism. Metoda sigură prin care poţi combate efectele negative ale acestuia este fitness-ul, transformat într-un adevărat stil de viaţă.

Demarează în forță spre o nouă zi!

Dacă vrei să-ţi tonifici şi să-ţi modelezi masa musculară, începe un program de forţă! Printre beneficiile acestei categorii de exerciţii de fitness se numără şi accelerarea procesului de ardere a grăsimilor, mărirea rezistenţei corporale şi creşterea densităţii oaselor.