Combat Military

Antrenament de grup (maxim 2 persoane)

Distribuie pe:
Facebook

Când vine vorba de efort fizic, poţi mai mult decât crezi. Doar că nu conştientizezi asta încă. Pentru a afla de ce eşti în stare, Benone Palici, antrenor personal la Jade Gym  a conceput un nou program de workout  - Combat Military  

Combat Military constă într-un mix între crossfit, high interval intensity training (HIIT) şi boxing, fiind un antrenament de impact. Mai exact, crossfit-ul este un sistem circuit ce are ca scop dezvoltarea puterii musculaturii şi îmbunătăţirea condiţiei fizice, având la bază mişcări funcţionale executate la intensitate mare ce provin din gimnastică, halterofilie şi atletism. Apoi, HIIT – sau „antrenament milităresc de slăbire”- presupune executarea intensă a exercițiilor. Secretul constă în pauzele mici sau inexistente și în repetările puţine. În final, boxing-ul constă în lovituri repetitive alternative cu pumnul, braţele şi picioarele, în mănuşi şi palmare.

Aşadar Combat Military este un antrenament bazat pe efort maxim într-un timp limitat, energia fiind consumată la cele mai înalte cote.

Calorii arse, corp tonifiat şi energie. Dacă vă veţi antrena corect, cu intervale intense şi îndelungate (pentru a obţine rezultatele dorite, recomandăm cel puţin trei luni de antrenament), ținând cont și de alimentația optimă, precum și de odihna corespunzătoare, vă puteţi bucura de o condiție fizică de invidiat. Corpul vă va mulțumi de fiecare dată când vă veţi privi în oglindă.