ABS&BUTT/BOXING

Fă knock-out stresul zilnic!

Distribuie pe:
Facebook

Această clasă de aerobic se bazează pe mişcări inspirate din KickBoxing ce vă vor ajuta să vă tonifiaţi numeroase grupe musculare, să îmbunătăţiţi viteza, rezistenţa, mobilitatea şi agilitatea.

Dincolo de toate acestea, acest tip de antrenament va avea un impact pozitiv asupra psihicului, deoarece vei deveni mai încrezător şi vei ştii să-ţi canalizezi mai bine energia şi voinţa!

Este un antrenament pentru întreg corpul. Câteva zeci de minute de Boxing pune la lucru toţi muşchii corpului, topind grăsimea în exces, tonifiind întreg corpul şi arzând rapid caloriile.

Previne bolile cardiovasculare. Fii pregătit să transpiri mult în scurt timp. Exerciţiile realizate asigură scăderea nivelului de colesterol, întărirea sistemului osos, mărirea capacităţii plămânilor, prevenirea diabetului zaharat şi reglarea tensiunii arteriale.

Eliberare de stres. Boxing-ul este o metodă ideală pentru a scăpa de starea de tensiune fizică şi psihică - nimic mai eliberator sau mai distractiv după o zi de muncă!

O mai bună coordonare. Cursurile de boxing cresc rezistenţa musculară, scad riscul de accidentări şi îmbunătăţesc flexibilitatea şi capacitatea de coordonare, datorită numeroaselor mişcări de întindere şi ridicare a mâinilor şi picioarelor, dar şi de lovire.