Jade GYM

Mai mult decât o sală, o comunitate!

Jade Gym s-a născut din pasiunea pentru wellness – un mod de viaţă ce se rupe de cotidianul slujbei şi a grijilor şi se concentrează pe sănătatea fizică, emoţională şi mentală. Cu integritate şi sinceritate vă oferim inspiraţie pentru un stil de viaţă sănătos într-un mediu ce induce calm şi armonie.

Un concept modern, într-un spaţiu elegant şi relaxant, totul fiind construit pentru confortul dumneavoastră! Sala noastră cuprinde o zonă spaţioasă de antrenament cardio (10 benzi, 10 biciclete, 6 steppere) şi forţă – 350m2 – utilată complet cu cele mai noi echipamente Technogym, un studio confortabil pentru ore de dans şi aerobic, vestiare elegante, saună şi salină cu cărămizi de sare Himalaya. În plus, aceasta beneficiază şi de un sistem de acces şi plată securizat și personalizat, cu scanare pe bază card.

Un stil de viaţă sănătos înseamnă mai mult decât exerciţii. Iar, Jade Gym este mai mult decât o sală. Jade gym este o comunitate în care oameni diferiţi vin cu un scop comun: acela de a se simţi bine, de a face mişcare, de a se rupe din cotidian şi de a fi mai sănătoşi. Ei aleg în fiecare zi un stil de viaţă echilibrat.

Echipa noastră

Descoperă pasiunea și entuziasmul personalului nostru

Alexandra Elena Olariu

Ma consider o fire ambitioasa, activa si plina de viata. Inca de mica mi-am descoperit pasiunea pentru sport, de aceea am inceput sa fac performanta. Fiecare zi pentru mine este o buna ocazie de a-mi imbunatati abilitatile, ceea ce ma ajuta sa devin mai buna. Astazi pot spune ca sunt un antrenor devotat care doreste sa transmita pasiunea aceasta si celorlalti cu aceeasi pozitivitate si energie.

Detalii

Cătălina Ioana Mihaly

Sportul a devenit o adevărată pasiune atunci când am început să practic, în 2007, Capoeira (arte marțiale afro-braziliene). Am dorit ca această pasiune să-mi devină carieră și m-am inscris la Facultatea de Educație Fizică și Sport, ca mai apoi să devin licențiată în Kinetoterapie și Motricitate specială.

Detalii

Cristina Ofileanu

Hey! Numele meu e Cristina, sunt o fire energică și ambițioasă. Încă din copilărie am fost o împătimită a sportului, urmând cursuri de gimnastică ritmică, gimnastică aerobică, tenis de câmp și dans sportiv. În perioada 2004-2011 am participat împreună cu ansamblul de gimnastică aerobic la diferite concursuri naționale și internaționale la care am obținut podiumul cu fiecare participare.

Detalii

Benone Palici

Sunt o persoană devotată, ambițioasă și practic culturismul la nivel de performanță, câștigând titlul de campion și vicecampion în cadrul competițiilor de profil. În cadrul antrenamentului personal pe care îl ofer clienților mei, reușesc să obțin rezultate vizibile în scurt timp cu oricare dintre aceștia, pliindu-mă pe nevoile fiecăruia.

Detalii

Daniel Mandrilă

"Succesul se ascunde in ambitia de a nu renunta." Sunt o persoana energică, ambițioasă, inovatoare, răbdătoare și atentă, având o experiență de 10 ani ca antrenor de fitness. Iar, pentru că un antrenament de fitness complet nu implică doar exerciții fizice, ci și o alimentație echilibrată, am urmat Cursul autorizat de Tehnician Nutriționist.

Detalii

Sergiu Giantău

Pasiunea mea principală este culturismul, tocmai de aceea m-am licențiat în Culturism și Fitness și am participat la numeroase concursuri de culturism, unde am ocupat locuri fruntașe pe podium. Sunt punctual, sociabil și adaptabil, aceste trăsături de personalitate fiind observate și în relația stabilită cu proprii clienți.

Detalii

Ketzy Elena Filip

Am dorit să duc pasiunea mea pentru sport dincolo de practicarea gimnasticii ritmice și a atletismului. Mi-am propus să inspir cât mai mulți oameni să adopte un stil de viață dinamic și echilibrat. Și am reușit odată cu clădirea sălii de fitness și aerobic Jade Gym.

Detalii

Jenifer Elena Grigore

Sunt o fire veselă, activă, plină de entuziasm şi cu bune abilităţi de comunicare. Pentru că în sport este vorba de fair-play, doresc să ofer acelaşi lucru prin informaţiile pe care le transmit. Iar, experienţa dobândită în acest domeniu m-a învăţat să înţeleg ce înseamnă cu adevărat munca în echipă şi cum poţi face parte dintr-o comunitate.

Detalii

Andreea Colotelo

Sunt o persoană veselă, răbdătoare, echilibrată și optimistă. Sportul este una din pasiunile mele și doresc să insuflu și persoanelor cu care intru în contact aceași dorință de a alege un stil de viață dinamic.

Detalii

Antonela Agop

"Ai grija de corpul tau, este singurul loc in care vei trai toata viata. " Trasaturile care ma caracterizeaza sunt: dinamismul, energia, ambitia si devotamentul. Pasiunea mea pentru sport am descoperit-o din copilarie cand am inceput sa practic cursuri de zumba si capoeira pe langa ciclism, atletism, inot si volei. In prezent fac parte din grupul de atletism si ciclism AtletIS ca coordonator de antrenamente.

Detalii
Tur virtual 360

Tur virtual

Fă primii pași pentru a descoperi comunitatea Jade Gym - vizitează sala noastră de fitness, cardio și aerobic prin acest tur virtual.

Tur Virtual